Vælg lækkert, miljøvenligt tøj til alle aldre!

Der er så meget tøj at vælge om nu til dags. Året rundt er der store udvalg på nettet, hvor du kan scrolle siden tynd i timevis. Det er ikke tilfældigt. For der er aldrig blevet produceret mere tøj og flere kollektioner årligt, som der er for tiden. Ikke mange sætter pris på det miljøvenlige tøj, som er lavet af økologiske produkter og uden sundhedsskadelige kemikalier.

Vælg tøjmærke med omtanke

Et af de tøjmærker som har valgt at sætte fokus på bæredygtigt og miljøvenligt tøj er tøjmærket by basics. De har base i Danmark og har sat sig for, at deres tøj skal være så miljøvenligt som muligt. De har de blandt andet gjort ved at bære bredygtige materialer, som bambus og kun benytte sig af 100% øko-tex certificeret produkter.

Mere end bare et økologisk tøjmærke

by basic er mere end blot et tøjmærke, der bestræber sig på at være så godt for miljøet som muligt. De har en filosofi, hvor det handler om, at lave enkle og komfortable kollektioner til kvinder i alle aldre. Vi er alle forskellige af fysik og ændrer os hele livet igennem. Så hvad end du går igennem, din alder eller fysiske form, så vil der være tøj til din garderobe fra by basics, som vil passe dig helt perfekt.

Bambus er et gennemgående materiale

Bambus er et materiale, som bliver brugt hyppigt i by basics tøj. Det er fordi, at det har rigtig mange gode egenskaber. Det er en plante, der er hurtigt voksende og på under en håndfuld år, har den vokset sig til normal størrelse. Det gør altså ingen harm til naturen. Materialerne fra bambus er også noget af de blødeste, du kan ende op med. De har nemlig meget fine og glatte fibre, som i sidste ende giver dig det blødeste tøj.

Gør en forskel

Vil du gerne have lækkert tøj, hvor der samtidig er blevet tænkt på miljøet, så skal du vælge by basics. Der er noget til enhver smag og alder og du kan bære det med bedste samvittighed og vide med garanti, at det er bæredygtigt og økologisk.