Cafe-kulturen er hjemme i Danmark blevet mere og mere populært. Efter en tid med corona, har danskerne virkelig få øjnene op for, at vi har nogle dejlige steder herhjemme om som altså bør støttes og bruges tid ved. Men sagen er også den, at jo flere mennesker, der vil besøge din cafe – jo mere plads skal der til! Men nej, det er jo ikke lige sådan at udvide. Og med det ustadige vejr – ja så kan det være svært at garantere udendørs pladser. Men der er en løsning – og den løsning hedder solsejl

Vandtæt solsejl er løsningen 

Med et vandtæt solsejl kan du sikrer mod regn og de somre hvor solen står skarpt. På den  måde kan din udeplads udnyttes til fulde, uden at du skal bekymre dig om vind og vejr. En perfekt løsning – som faktisk kan laves som enten permanent eller en løsning med valgmuligheder. Du kan nemlig få et solsejl, som er fastmonteret og dermed altså sidder der året rundt. Er det ikke af din interesse, kan det laves, så det kan køres ind og ud. Så er der mulighed for selv at bestemme, hvornår det skal være ude og hvor meget. 

Design det efter din stil 

Et solsejl kan designes, lige som du ønsker og i lige den størrelse, som du har brug for. Der behøves på ingen måde at gå på kompromis med jeres egen stil og ønsker – eller cafeens brand. Det kan altså tilpasses i farver, ophængning og design – som det ønskes. Det skyldes, at de fleste solsejl bliver specialsyet efter kundens ønsker. Alle behov er forskellige og det er sjældent, at de helt samme mål samt design er efterspurgt. 

Kvalitets solsejl

Sørg for at dit solsejl bliver lavet af kvalitet dug. Det skal altså kunne holde til vind og vejr samt i flere år. De to mest brugte materialer, der ses brugt til et solsejl, er enten 360 grams vandtæt sejldug eller 360 grams markisedug. Det er et materiale, der er strækbart og som kan klare at blive spændt op flot, så det holder regn, sol og vind ude. I et land som Danmark, er det vigtigt, at det kan tåle, at dét det ene øjeblik blæser, næsten øjeblik regner det og så skinner solen. Kvalitets solsejl er alfa omega og bør prioriteres højest, når det det kommer valg af producent. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her