De fleste har haft et ungdomsarbejde, hvor de har skulle holde styr på en fysisk timeseddel eller lignende. Det kan nogle gange være rigtig irriterende, da det er nemt at miste et stykke papir. Det kan det dog heldigvis være slut med, da der er kommet rigtig mange digitale løsninger, der gør hverdagen nemmere på arbejdsmarkedet. Læs med her og lær meget mere om teknologiens påvirkning af arbejdsmarkedet

En fysisk timeseddel kan være irriterende

Der er som sagt rigtig mange unge, der har et arbejde i løbet af deres unge dage, hvor man er timelønnet på deltid. Her får man ofte en timeseddel med hjem, hvor alle ens vagter står på. Det kan være rigtig irriterende nogle gange, da man nemt kommer til at smide et stykke papir væk. Det kan både være irriterende for både medarbejderen og arbejdsgiveren. For medarbejderen er det irriterende, da det man skal huske og holde styr på papiret, da man ellers kan risikere at misse en vagt eller lignende. Som arbejdsgiver er det irriterende, hvis en af medarbejderne ikke har holdt styr på papiret og derfor ikke møder op til sin vagt. Det kan være problematisk, da man så skal finde en anden til at tage vagten på dagen. 

Det behøver dog ikke nødvendigvis at være sådan længere. Verden bliver mere og mere teknologisk, og der kommer en masse nye ting, der gavner vores hverdag på mange forskellige måder. Det kan fx være i skolen, hvor det er muligt at læse bøger, tage noter og meget mere på sin computer. Dette er nu også smittet af på arbejdsmarkedet. Der er nemlig kommer nogle digitale løsninger, der gør det muligt at håndtere en lang række arbejdsrelaterede ting online.

mand-at-computer

Digitale værktøjer kan gøre din arbejdsdag meget nemmere

I takt med den teknologiske udvikling er der som sagt kommet nogle digitale værktøjer, der gør arbejdsdagen meget lettere. Værktøjet indeholder en masse forskellige funktioner. Man kan fx som medarbejder se sin timeseddel online og samtidig også registrere sine timer online. Men det digitale værktøj har mange andre funktioner end blot en online timeseddel. Det er muligt at indtaste rigtig mange forskellige ting. Hvis man fx har frokostordning eller lignende på arbejdspladsen, kan man også nemt krydse det af på hjemmesiden. På den måde kan medarbejderne blot sætte et kryds de dage, hvor de har gjort brug af frokostordningen. 

3 brugbare funktioner ved det digitale værktøj: 

  • Online timeseddel
  • Mulighed for at krydse frokostordning af
  • Mulighed for at registrere sin kørsel

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her