Når man lever i et land som Danmark, er det ærlig talt ikke meget, man ser til solene. 10 ud af 12 måneder går vi rundt med vores lyse nordiske hud, og er det, vi kalder på dansk – vinterbleg!

Men heldigvis er der en løsning på det, så du hele året rundt kan få lidt kulør uden at skade din hud. Svaret er selvfølgelig; Selvbruner

Hvad er selvbruner?

Selvbruner er efterhånden ret populært herhjemme i Danmark, hvilket nok skyldes, som nævnt før, vores mange måneder uden sol.

Selvbruner er en farve som ligger i det yderste hudlag. Molekylen som kaldes dihydroxyaceton (DHA), er at finde i selvbruner produkter, som findes i mange former og størrelser. Da selvbruneren kun lægger sig i de yderste lag af din hud, er det også grunden til, at det aldrig holder i lang tid. Det er altså ikke en permanent løsning. Men det betyder til gengæld, at din selvbruner hverken er skadelig eller giver celleskader.  

Hvad slags er bedst?

De mest brugte former for selvbruner er;

  • Spray
  • Lotion
  • Mousse
  • Doseringsdråber

Der er intet, der er bedre end andet, og kommer helt an på, hvad du selv foretrækker. 

Selvbruner - tan lady

Spray

Selvbruner spray giver dig oftest en øjeblikkelig farve og virkning. Den er god til hvis du om aftenen, skal ud og gerne vil have farve i dagens anledning.

Lotion

Lotion med selvbruner effekt tager oftest lidt længere tid, før du har den fylde effekt og den farve du ønsker. Det er fordi, at du her gradvist øger farven for hver gang, du smører på. Det betyder også, at du med en lotion oftest får et mere ensartet look. 

Mousse

En mousse er lidt ala en lotion men det anbefales her, at du påfører dig en handske. Farven er altså en tand kraftigere og efterlader mærker på din hånd, hvis du gør det uden. 

Doseringsdråber

Doserings Dråber er også ret smarte. Du tilføjer dem blot til den almindelig dagcreme, som du bruger og så har du en selvbruner. På den måde kan du både pleje og fugte din hud, samtidig med at du giver dig selv en smuk glød.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her