Regionalt

På jagt efter spændende ting regionalt?

Her på siden føler vi at det er vigtigt at følge med i de moderne trends rundt omkring i landet, Men vi ser da også på hele verden, for i skal ikke snyde for tips, bare fordi det ikke lige er i Danmark. Det er nemlig sådan, at vi her på siden gerne vil hjælpe jer, for der er intet som at hjælpe andre mennesker. Vi giver dig ikke vores mening om en masse nonsens, det er fakta. Fakta som kommer til at være baggrund for det emne vi tager op til diskussion eller bare fortæller om. Med fakta når man altid længst. Det er en af de fremgangsmetoder, vi bruger, når vi skal finde spændende ting regionalt.

Innovative produkter og virksomheder

Og hvad er det så vi leder efter af spændende ting regionalt? Jo nu skal du høre, vi opsøger virksomheder som sælger nogle vildt fede og måske revolutionerende produkter. Der er måske en service som du aldrig har hørt om men som har eksisteret længe. Det gør vi for at hjælpe læseren, så de kan få brugt nogle af de fantastiske produkter. Der findes også mange danske produkter, som måske er populære i udlandet og fungere godt, som bare ikke er slået igennem i Danmark. Så vi hjælper ikke blot dig, vi hjælper også i lille grad firmaer som producere produkter, som kan hjælpe dig at få en nemmere hverdag.

pexels-photo-235990

Mangler du en professionel hypnoterapeut? tiro-hypnose.dk er din lokale hypnoseterapeut i Grindsted og omegn.

pexels-photo-157534

Hos NBradio kan du med garanti finde god lyd der passer ind i dit hjem. Deres udvalg består af alt indenfor Hifi og surround, du kan blandt andet finde en smart aktiv højttaler til stuen, eller en fed udendørs højttaler hvis det er det du står og mangler.

AHI_sl_011

Her hos Ah-industries.dk finder du en af Danmarks førende indenfor levering af metal komponenter til vind industrien.

robust

Er du brudt sammen på motor vejen? og du vil gerne have din bil hurtigt lavet, så kan du med billig vejhjælp fra dkassistance få hjem fremme på under 1 time.

image1

Webbureau københavn – Skal du være foran konkurrenterne? så er det nemlig ikke ligegyldigt hvilken hjemmeside du får. Det kræver kompetente mennesker til at lave en kompetent hjemmeside, så hvis du vil øge din konverterings rate eller få flere besøgende så kan dette bureau hjælpe dig.

pexels-photo-259165

Mangler du penge? så kan du låne penge nu og her her finder du en af Danmarks største portaler indenfor kvik lån og kassekredit.

elscooter

Bek-elscooter.dk – har hele 35 års erfaring som en af danmarks førende leverandører af el-scootere. Bek Elscooter er landsdækkende men uanset hvor du bor kan du få deres konsuleter på besøg med fremvisning af deres store udvalg og med mulighed for afprøvning. Kontakt Bek Elscooter allerede idag til en uforpligtende samtale om hvad de kan gøre for dig!

Luminex.dk – Professionel belysning er et begreb som denne virksomhed tager seriøs, de har hjulpet mange virksomheder med at få belysning der sælger. Om det er kontor belysning eller belysning til din butik så kan denne virksomhed hjælpe med dette.

50311784

Skal du til seminar, eller måske kursus omkring Esbjerg men mangler et sted at overnatte. Så er der lokalt en masse gode muligheder. Hvad enten du er til luksus på et hotel, eller er godt tilfreds med en uge på et hostel – så kan du finde det hele i byen. Et godt bud på en hyggelig overnatning i Esbjerg, er hos Coco Bed & breakfast.

Jensen-Advokatfirma-RGB (1)

En landsdækkende Boligadvokat med kontor i hele Danmark. Dette er et advokat firma der specialisere i forskellige kategorier indenfor loven og dermed kan være ekstra skarpe på lige netop det problem du gerne vil have dem til at løse.

pexels-photo-318651

Står du og overvejer at få lavet et portrætfoto i Århus ? Aarhus Fotografi er stedet, hvor du kan få lavet et anderledes portrætfoto, som får dig til at skille ud. De leger med det kreative, men er meget professionelle. Brug billedet på CV´et eller måske endda på de sociale medier.

Rengøring regionalt

Er du træt af at skulle gøre rent konstant uge efter uge, så er der en løsning til dig i Kolding og nærområdet. Danrenservice tilbyder nemlig servicen – rengøring Kolding, hvor de kører ud til alle opgaver, store som små. Ydermere, så kan de rykke ud med kort varsel. Så hvis det er en SOS eller du skal imponere dine gæster med kort varsel – så står de klar.

Capture

Lokalt i Nykøbing Falster finder du Brdr Rölink haircut & styling, som har en unik atmosfære og indretning. Søger du frisør i Nykøbing eller en barbersalon, så kik forbi og mærk stemningen. Vi tilbyder både dame og herreklip.

Træfældning kolding

Har du brug for at få udført professionel træfældning i Kolding eller beskæring af dine træer, så kan du finde det hos Aaman Natur- og Træpleje. De rådgiver dig omkring dine træer og finder den helt rigtige løsning til dig. Så kontakt Aaman Natur- og Træpleje allerede i dag.

pexels-photo-434163

Leder du efter hjælp til f.eks. erhvervsrengøring i Odense og omegn, så se med her. Denne virksomhed kan hjælpe med alt indenfor rengøring, men også alt udenfor såsom havearbejde.

Fra Århus er denne iværksætter sprunget ud med en spændende webshop, med noget så sjældent som online vin bestilling. Så leder du altid efter kvalitets vin online, så kan du fremover besøge Mevino. Her får du et stort udvalg, og en god beskrivelse med til hver variant.

2qhbni2dwodtmmqb

En af Danmarks førende indenfor industri plast ( http://www.rsip.com/ ) de arbejder i utrolig mange forskellige materialer, og har kunder rundt i hele verdenen. Deres spidskompetencer er alt lige fra CNC bearbejdede emner til handlesvarer eller emner til fyldeindustrien.

sunblock-skincare-healthy-skin-heart-161608

I Kolding startede Tina Søgaard Ecooking.dk efter at have oplevet på egen krop, hvordan ens hud tager skade af manglende pleje og psykiske nedture. Derfor sælger hun idag dansk hudpleje produkter til hud og hår til god epriser, så alle kan opleve følelsen af velvære gennem sund og velplejet hud.

the-interior-of-the-repair-interior-design-159045

Trænger dit køkken i fredericia til en fornyelses så kontakt Erritsø Tømreren, de rådgiver og inspirere, med udgangspunkt i rummet og hjemmet.

Benconivinimport.dk – Er du glad for vin? eller kunne du godt bare tænke dig at investere i vin ? her får du begge dele, en webshop med professionelle konsulenter bagved der står klar til at hjælpe dig igennem dit salg eller køb med vine.

Har du en virksomhed som mangler branding? så kan personerne bag misena som er en af Danmarks største Reklamebureauer hjælpe dig med branding gennem reklameartikler.

bad-hvid-hoejglans-large1-p

vierbilligst.dk kan du købe køkken, bad & garderobe elementer i høj kvalitet til billige priser. Se det store udvalg på shoppen og få leveret hurtigt over hele landet.

Dette flyttefirma i odense hjælper dig og dine egendele sikkert frem til destination. Om du enten skal til jylland eller sjælland, så hjælper dette landsdækkende flyttefirma dig.

pexels-photo-391995

Nu kommer de kolde måneder snart, og i den forbindelse skal du begynde at fylde din brændestabel op. På sjælland kan du nemt anskaffe dig kvalitets brænde hos Roskildebraendesalg. De tilbyder blandt andet ovntørret brænde, og de bringer ud på hele sjælland.

kloakservice københavn

Hvis du står og mangler et firma til Industri og Kloakservice i København så kontakt Leif M Jensen A/S. Deres servicenieau er i top og uanset om din opgave er enkel eller kompliseret, så står LMJ klar med professionel service.

duer_207 (1)

En lokal bedemand i kolding omegn der hjælper dig videre i den svære tid. Vil du vide mere kan du kontakte dem her.

cnc

Regionalt i Egtved, finder du ECM industries A/S, som  er en højteknologisk virksomhed indenfor metalbearbejdning. De udfører alt indenfor wireteknik, svejsning og pladebearbejdning. Læs mere på hjemmesiden

Capture

Køb smukke og farverige buketter hos Aalborg Blomster. De har alt indenfor buketter. Så om det er en flot brudebuket eller om det er en lille blomsterbuket, der skal pryde vindueskarmeen kan du finde det på Aalborg Blomster´s webshop.

painting-black-paint-roller

Er du bosat i trekantsområdet, og står foran renovering af det nye hus eller den nye lejlighed. Så har i bruger for malerhjælp. Denbettemaler er maler i Kolding, men kører ud til hele trekantsområdet. Hun er top professionel og kan klare alle opgaver ude som inde.

badminton-sport-thumbnail-600x400

Bosat i hjertet af odense ligger en ketcher butik ketshop, de har igennem tiden ekspanderet til andre ketcher sports grene, og er nu en af de førende indenfor badminton udstyr, de har alt fra fjerbolde til badmintonsko og badmintonketchere.

Capture

Dbvvs har alt i vvs artikler og tilbehør i høj kvalitet. Dbvvs.dk er en webshop med de billigste priser og hurtig levering. Find en kvalitets varmeblæser til opvarmining af større lokaler. De har modeller fra 5 KW til 41.6 KW. Se det store udvalg!

pexels-photo-305567

Leder du efter en professionel tandtekniker der kan hjælpe dig med en tandprotese i København området, så er Heidi Porsdal den rette for dig.  Hun holder til på Frederiksberg, og tager imod alle omkring Købehavn.

solsejl

Uanset hvor i landet du er, så kan allcovers tilbyde overdækning af terrasse eller udeområde efter mål. Køb et solsejl hos allcovers og du bliver garanteret et kvalitets solsejl der holder i flere år. Sejlet tåler alt slags vejr og bliver designet specielt til dine behov.

pexels-photo-597327

Skal i gøre et godt indtryk på en ny samarbejdspartner eller måske nogen nyansatte kollegaer, så er der gode muligheder i Gesten.  På Gesten Kro kan du nemlig tage din forbindelse med på firmafrokost, og intet hjælper mere på det sociale end samtale over god mad.

pexels-photo-288479

Fra Bramming er rigtigt mange store selskaber sprunget frem, og en af disse er Br-electronic. De har specialiseret sig i reservedele og tilbehør til smartphones, hvor du nemt og hurtigt kan gå ind på deres side og finde lige nøjagtigt den reservedel du har brug for. Leder du for eksempel efter en iphone 7 skærm så kan du nemt finde en, der er lige til at sætte på. Er du ikke så ferm til det med reservedele, kan du også få professionel rådgivning af dem med på vejen.

pexels-photo-267669

Lokalt i kolding ligger OnLine translation, og med mere end 25 års erfaring er de et af de absolut mest professionelle oversættelsesbureauer i Danmark. Så leder du efter et godt oversættelsesbureau, der kan varetage alle dine oversættelse -og tolkeopgaver så er de absolut et besøg værd-