Vi har alle prøvet at sidde i et fyldt rum med masser af mennesker omkring os. Der bliver grinet, folk snakker højt  – stemningen er fantastisk omkring dig. Men du kan næsten ikke høre, hvad du selv tænker længere. Rumklangen, hvor du er, er dårlig og som tiden går, bliver dine øre mere og mere trætte. Disse scenarier kan opleves i alle rum. Derhjemme, på restauranten, hos frisøren – alle steder kan have rumklang. Men der er faktisk en løsning på problem, og det er akustikplader

Skab god akustik med akustikplader

Det som akustikplader gør, er, at de er lyddæmpende og dermed absorberer lydbølgerne i rummet og på den måde fjerner de den rumklang, som vi oftest finder ret generende. Men hvad er rumklang egentlig og hvad har det med akustikplader at gøre? Vi skal helt tilbage til at forstå grundelementerne af lyd. Lyd består af lydbølger. Den lyd som oftest generer os, er, rumklangen. Rumklangen kommer af, at lydbølgerne bliver ved med at reflektere rundt i det rum, som vi er i. Så i og med, at lyde transportere sig rundt igen og igen, og vores øre hører samme lyd igen og igen, så genopstår den velkendte genklang. I og med at akustikplader absorberer lyden, så farer den ikke rundt i rummet igen og igen, og du slipper altså for den irriterende rumklang, der overdøver alt andet. 

Skab et godt miljø med akustikplader

Hvad end det er derhjemme i privaten, på en restaurant eller et tredje sted, så er det et faktum, at akustikplader kan skabe et bedre miljø for dig. For selvom at man oftest primært forbinder rumklang med noget, der er irriterende, så det er også udmattende for din hjerne. Det bliver altså pludselig en hård tjans at være i den pågældende rum. 

Design dit hjem med akustikplader

Akustikplader er ikke kun for rumklang. Det gør meget mere end det. De er smukke og fås i forskellige farver, så det kan matche lige netop dit hjem. Du kan bruge dem til at skabe en stil, der er din og som skaber varme i dit hjem. Der er altså uendelige muligheder med akustikplader og kreativiteten. Der er nærmest ikke det rum, et par akustikplader ikke kan pifte up. Hvad end det er sushi-restauranten, det store lokale konferencerum eller stuen derhjemme – det bidrager alle steder til et smukkere lokale og med bedre lyd for alle. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her