Der er rigtig mange, der går op i at have en pæn og velholdt hud. Det giver også god mening. Det kan nemlig både være irriterende og grimt at have dårlig hud, da det klø, give mærkelige farver og lignende. Dog kan man heldigvis selv gøre meget for at få en god og velholdt hud. Har man fx problemer med huden i ansigtet, kan man med fordel anvende en sheet maske.

Sådan passer du på din hud

Det kan altså som sagt være rigtig irriterende at bøvle med dårlig hud i forskellige former. Dog er der mange, der har problemer med det i løbet af livet. Man kan nemlig have rigtig mange forskellige problemer med huden. Det kan være alt fra bare tør hud til eksem og bumser. Ligegyldigt hvad det er man bøvler med, er det selvfølgelig mega irriterende. 

Vil man gerne selv gøre noget aktivt for at passe på sin hud, er der nogle forskellige forholdsregler, som man kan følge. 

3 gode råd til at få en bedre hud:

  • Motion
  • God kost
  • Vitaminer

Først og fremmest er det vigtigt at dyrke nok motion. Her anbefales det, at man holder sig aktiv mindst 30 minutter hver dag. Derudover er det en god ide at få 20 minutters motion med høj intensitet hver uge. Derudover spiller kosten også en vigtig rolle, hvis man gerne vil passe på sin hud. Her anbefales det først og fremmest, at man følger de officielle kostanbefalinger og dermed spiser grøntsager, fisk, fuldkorn og mere. Det er også ekstra godt for huden, hvis man så vidt som muligt holder sig fra mættet fedt og sukker. Til sidst er det også vigtigt, at man får de rette vitaminer. Her er B3-vitamin og C-vitamin særligt vigtigt. Får man fx for lidt B3-vitaminer kan det føre til eksem og forskellige andre hudsygdomme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her