Hvad end det er mørke vinterdage, travle dage eller måske du bare ikke har motivationen til at tage i fitnesscenteret. Grundene er ligegyldige, fordi du har nu mulighed for at få næsten alt det, der er i fitnesscenteret hjem til dig.

Det gælder også løbebåndet, som du flittigt bruger dernede! Men du mangler en løbebånd test, for hvordan ved du, om du vælger det rigtige ellers?

Fordele ved et løbebånd der hjemme:

  • Træn i vante omgivelser
  • Træn lige når du vil
  • Der er altid et løbebånd fri, selv på de travleste dage
  • Du kan træne lige så længe, du vil.

Ting du bør overveje ifm. køb af løbebånd

Motorkraft

Motorkraften lyder teknisk, men i virkeligheden handler det bare om, at du sikrer, at dit løbebånd kan de ting, du vil. Motorkraften hænger sammen med, hvor hurtigt det kan komme op i tempo, og hvad hastighed det kan indstilles til. Vil du gerne gå med hævet stigning, har motorkraften også at gøre med dette.

Hastighed

Er du en sprinter eller løber bare generelt stærkt, skal du sørge for, at den kan komme op på den ønskede hastighed. Vil du bare gerne kunne løbe 10-12 km i timen, behøver du ikke en der kan komme op på 20 km i timen. Det kan spare dig penge.

Brugervenlighed

Vælg et løbebånd der er tilpasset dine tekniske evner og ønsker. Vil du blot kunne løbe og ændre hastighed, samt stigning, så behøver du ikke nødvendigvis et løbebånd, der kan alle mulige ekstra programmer. Det samme gør sig gældende den anden vej. Vil du gerne have programmer at vælge i mellem, skal du være obs på, at den har det, når du vælger et løbebånd.

Bærevne

Måske noget af det vigtigste til dit løbebånd – tjek bæreevnen. De fleste løbebånd passer til en vægtkategori – nogle med bredere interval af vægt end andre. Så sørg for den passer til dig. Så får du et løbebånd der holder i længere tid, og du undgår skader på dig eller løbebåndet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her