Sommeren nærmer sig, og er der noget, som vi dansker elsker – så er det et gør-det-selv projekt. Der er mange ting at gå i gang med, og de fleste af os har været i gang med nye projekter det meste af 2020 allerede – og mange af dem indendørs. Der er altså et nyt sted, hvor vi kan påbegynde vores næste projekt og det er udendørs. Lad dit næste projekt være et vægdrivhus!

Få et vægdrivhus lige efter din smag

I jagten på det perfekte udseende til dit vægdrivhus, behøver du absolut ikke gå på kompromis – overhovedet. Der findes efterhånden utallige af muligheder både ift. størrelse og design. Oftest kan du få helt ned til 3 m2 og helt op til 16,5 m2. Der er altså gode muligheder for at få den størrelse, der passer til lige netop din familie og jeres behov. Det samme gør sig gældende ift. farver og designet. Du kan oftest vælge imellem både sort og aluminum, antal vinduer og flade og meget mere. Du kan altså få et vægdrivhus lige efter din smag. Når det så er sat op – så kan du starte dit eget DYI (Do It Yourself) projekt og indrette det ligesom du ønsker. 

Påbegynd dit eget DYI projekt 

Når dit vægdrivhus endelig er sat op, så begynder alt det sjove. Nu skal det indrettes, så du kan bruge mange timer derude – enten selv eller med familien. Da vi jo i Danmark har et meget ustadigt vejr, hvor man aldrig helt kan vide sig sikker på, om det skal regne, blæse eller om solen titter frem, så er det perfekt med et sted, du kan være i tørvejr. Herfra kan du vælge, om du vil bruge det til at nyde din morgenkaffe og se på naturens dyr, der popper forbi din have. Eller måske det skal være dit kreative space, hvor der skal være et hjørne til at læse i eller andre ting, der skal kreeres her. Her kan der bruges mange timer på indretning og skabe lige netop den stemning, som giver dig bedst. Det er altså en ide til, hvad du kan bruge sommeren på. Og med sådan et projekt er der altid mulighed for fornyelse i dit vægdrivhus. Så mangler du et projekt – jamen, så det er det et vægdrivhus, du skal have fat i.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her