Leder du efter terapi i Odense? Eller måske et helt andet sted? Ligemeget hvor du leder efter terapi, så kan grundene til behovet være forskellige og det bør der tages hensyn til. 

De fleste af os vil, før eller siden, løbe ind i forskellige situationer, som vi tolker som kriser eller svære situationer i livet. I sådanne situationer kan terapi være en god løsning for dig til at komme videre og have noget at arbejde med. 

Hvem har brug for terapi?

Om du leder efter terapi i Odense eller andetsteds, har intet at gøre med, hvem der har brug for terapi. Vi er nemlig alle meget forskellige og håndtere derfor ting på vidt forskellige måder. Nogle bliver altså ramt af noget, som andre måske ikke vil og bliver begge ramt – så er det stadig meget forskelligt, hvordan vi hver især håndterer situationen og kommer bedst muligt ud. Derfor kan man ikke give et facit til, hvem der har brug for terapi. Men vi kan alle få brug for det i løbet af vores liv – og det er helt ok.

Find en terapeut med ekspertise 

En god terapeut behandler ingen ens. Og hvor modsat det end lyder, så er det sandt. Det er nemlig vidt forskelligt, hvordan vi hver især skal behandles, når det kommer til personlige kriser og problemer. De opstår af forskellige grunde og vi har forskellige behov – derfor vil hver enkelt behandling, fra person til person, variere og være forskelligt. Der findes ikke en skabelon til, hvordan dit problem løses – da din situation er særlig. 

Hyppige ting folk går til terapeut med 

Selvom der ikke findes noget, der hverken er for stort eller småt at gå til terapi med – for det er individuelt, hvordan vi påvirkes og af hvad, så er der nogle ting, som ofte går igen. Det kan ofte være arbejds- eller familierelateret. Det kan være, at dine relationer på arbejdet ønskes forbedret og du f.eks. ønsker hjælp til at skabe bedre relationer. Skilsmisse er oftest også en genganger. Her bliver der talt om redskaber til håndtering og hvordan du bedst arbejder med dine følelse og så er der stress. Stress kan skyldes flere ting. Det kan være knas i familielivet eller arbejdet – en kombo af begge. Terapi hjælper dig med at komme tilbage på fødderne og få en hverdag, der ser lysere ud. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her