Det kan synes som en evig og umulig jagt efter de skønhedsprodukter, som for alvor gør en forskel for den enkelte. Yderligere kan det være svært at navigere rundt i de mange forskellige mærker og produkter, som hver dag bliver introduceret til markedet. Der er imidlertid nogle brands, som skiller sig ud. Her er blandt andet Klavuu, som du kan læse mere om lige her.

Hvad er Klavuu?

Hudplejeprodukter har for alvor fået en plads hos kvinder og mænd over hele verden. Der udvikles og eksperimenters på området, hvilket har resulteret i effektive produkter. Et anerkendt mærke indenfor samme branche er Klavuu. Det elskede brand startede tilbage i år 2015, og er inspireret af og går under kategorien K-beauty. Koreansk hudpleje er for alvor blevet en trends i store dele af verden, grundet dets kompromisløse søgen efter den perfekte hud.

Det samme gør sig gældende ved Klavuu, der ønsker at ramme en bred gruppe i samfundet med deres alsidige og effektive produkter. Her er deres brand historie og kommunikation særligt optaget af perler, der er et symbol på den rene skønhed. Denne filosofi går igennem i deres produkter, hvor en stor respekt og anerkendelse af havets naturlige ressourcer og cyklus finder sted.

skincarew

Derfor har navnet Klavuu en dybere betydning, som bliver en del af hele brandets værdigrundlag. Navnet kommer fra to svenske ord, nemlig klar og vuu. Klar betyder det samme som på dansk og er altså i reference til rene og klare produkter såvel som ingredienser. Vuu betyder udsigt og ses i lyset af, at Klavuu ønsker at bidrage med klare produkter. Dette formår brandet at skabe gennem en passioneret og endeløs søgen efter de helt rigtige sammensætninger, som skaber de bedst mulige produkter til mænd og kvinder over hele verden.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her