Der findes et hav af forskellige former for sten, der alle bruges til vidt forskellige ting. En af de mest brugte stentyper er belægningssten. Der findes rigtig mange forskellige former for belægningssten, og de kan bruges til rigtig mange forskellige ting. De kan fx bruges til en masse forskellige gør det selv projekter i haven. Læs med her og lær meget mere om hvad stenene kan bruges til.

Dette skal du være opmærksom på inden gør det selv arbejde

Der er som sagt rigtig mange forskellige stentyper, der alle bruges til forskellige ting. Belægningssten er en meget populær sten. Dem kan man bruge til rigtig mange forskellige projekter som fx gør det selv ting i haven. Til sådanne projekter er denne stentype rigtig god, da det er sten af kvalitet, og der er mange forskellige varianter. Af den årsag kan stenene altså bruges til rigtig mange forskellige ting. Der er nemlig sten til enhver smag, og de passer derfor ind i enhver have. Det kan fx være en ny indkørsel, en ny terrasse eller noget helt tredje, som man bygger med disse sten. 

Det er også begyndt at blive mere og mere populært at lave gør det selv arbejde. Så går folk og hygger sig med nogle forskellige projekter i haven på samme tid med, at de sparer penge ved ikke at betale professionelle for det. Det skal man dog passe på med. Der er nemlig en masse regler og forhold, man skal huske at tage højde for. Har man ikke taget højde for dem, kan man få problemer den dag, man eventuelt skal sælge sit hus. Det kan derfor i visse situationer være et mere sikkert valg, at få hjælp fra professionelle. Det kan godt være, at det er en smule dyrere. Men på den måde kan man undgå en masse problemer i fremtiden.

mur

Hvilken belægningssten skal du vælge?

Der er en masse forskellige belægningssten. Hvilke man skal bruge afhænger selvfølgelig af, hvad man skal have lavet. Her er 3 forskellige sten: 

  • Hjerting
  • Herregård
  • Parketsten

Den første sten hedder hjerting. Denne sten kan fås i 7 forskellige farver som fx grå og gylden og bruges primært til indkørsel og terrasse.Derudover kan man også vælge en sten, der hedder herregård. Stenen fås i 8 forskellige farver som fx nougat og brunantik og kan ligeledes bruges til indkørsel og terrasse. Til sidst er der parketstenen. Den kan kun fås i grå og koks og bruges som de andre også til indkørsel og terrasse.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her