Vores hjem er et af de steder, hvor vi bruger en del tid. Det er det sted, hvor vi slapper bedst af og hvor vi virkelig kan være os selv. Men vores hjem er også et af de steder, hvor vi gerne vil invitere venner og familie hjem og samtidig kunne vise det stolt frem. Vores hjem må gerne udstråle, at det er vores hjem, og det er der mange måder at gøre det på. Du kan tilføje nips, farver du elsker, personlige ting og så er der selvfølgelig også de klassiske løse tæpper

Hvad er løse tæpper?

Løse tæpper er egentlig bare, hvad navnet selv siger. Det er tæpper, som fås i løse og afmålte mål. Så det bliver ikke nemmere. Har du set en farve, som du føler vil pryde dit hjem og give lige netop din følelse, som du ønsker? Så køber du den bare og placerer den i det rum, som du ønsker. Det er det fantastiske ved løse tæppe – du kan rykke og flytte dem, lige som det passer dig. Passer det ikke længere til stilen, så flytter du bare det løse tæppe til det rum, hvor det passer bedst. Det betyder også, at du nemt kan vælge mellem nye løse tæpper til f.eks. stuen, når det trænger til et løft og til at det skal ske noget. 

Løse tæpper til dine behov 

Du finder løse tæpper i alverdens farver og designs, så der er ingen grund til at gå på kompromis. Samtidig er det oftest muligt at finde både løse tæpper, der er afmålte og lige klar til brug, men også tæpper målt og skåret efter dine behov og mål. Løse tæpper er din mulighed for at indrette dit hjem og gøre det dit eget. 

Et tæppe tilføjet til stuen kan give en ny varm følelse. Ryk det efterfølgende fra under sofaen og hen til spisebordet, så får du igen et helt nyt look. Du kan også benytte løse tæpper til at dele et rum op. Har du f.eks. et køkkenalrum, kan tæppet give klarhed om, hvor rummet deles. 

Der er altså et hav af muligheder med løse tæpper. De kan være med til at ændre hele atmosfæren i dit hjem – bare ved at købe et nyt, skifte det gamle eller flytte dit tæppe, uden at du behøver den helt store omrokering eller renovering. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her