Den vigtigste dag i dit liv er hændt! Og den skal huskes med noget, som du og resten af familien kan få glæde af mange år frem. Men hvad skal det være? Det må gerne være pænt, stilfuldt og lærerigt for de mindste. En navneplakat er svaret. Med en navneplakat får du alt det, du efterspørger. 

Gør din navneplakat din eget 

Med en navneplakat får du mulighed for at designe den, liges som du ønsker. Du kan altså sørge for, at den er stilfuld og passer til dit hjem eller børneværelset, det skal være på og så kan du samtidig vælge et motiv, som gør, at selv de mindste vil få noget ud af det, når de med tiden vokser sig større og kan aflæse bogstaver, farver og typer af f.eks. dyr. 

Når du skal vælge den perfekte navneplakat, kan du først og fremmest vælge, hvilken farve det skal være. Dette er gældende, hvad end du ønsker en navneplakat i en pastel lyserød, en lyseblå, en neutral farve eller noget helt fjerde og femte. Du personliggøre den lige efter dine ønsker. Oftest er der også flere motiver at vælge imellem. Det er typisk et udvalg af forskellige søde dyr og stjernetegn. Herudover er det en klassiker at få tekst på. Den tekst indeholder, udover selvfølgelig barnets fulde navn, fødselsdag datoen, barnets cm ved fødsel, hvor meget han eller hun vejede samt fødeby. Der er oftest mulighed for at ændre i dette, men det er typisk det, som de fleste gerne vil mindes og som er sjovt at se tilbage på.

Den perfekte gave – en navneplakat

Men en navneplakat er kun populær blandt nye mødre og fædre, der vil minde den største dag i deres liv. Det er også en perfekt gaveide til dig, der skal til barnedåb. Her får du mulighed for at give en gave, som vil kunne minde en dag, der aldrig vil glemmes. Samtidig får du mulighed for, via gaven, at personliggøre den, så der virkelig er blevet lagt tanker i gaven. Og det må man sige, at der er med en navneplakat. Der kan være specifikke minder bag valg af farve, motiver og lignende. Og med en gave så personliggjort om en dag, der aldrig skal glemmes, så er gaven nærmest en sikker vinder hos familie og venner. Desuden er det en sjov måde, senere i livet, at lære barnet sine første bogstaver, tal og farver.  

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her