Er du ny indenfor industriområdet eller er du i en branche, som arbejder tæt med industribranchen, så kan mange af de nye ord være overvældende at finde rundt i. For hvad er det nu lige, at de betyder? Hvad bruges de til? Og lignende spørgsmål. Men lad os starte fra en ende af og i denne omgang starte med en flange.

Hvad er en flange?

En flange er kort fortalt en krave til et rør eller en form for kant til en plade. Det er sådan kort fortalt og beskrevet, hvad det er. Men der findes mange forskellige slags, med forskellige formål alt efter det pågældende produkt.

Bredt sortiment af flanger

Da der findes forskellige slanger med forskellige behov, som bruges til hver deres formål, så er det vigtigt, at der findes flanger, som passer til lige netop det. Derfor er der også et bredt udvalgt af flanger.

Der findes for eksempel også;
gevindflanger
halsflanger
glatte flanger
blindflanger.

Ovenstående er eksempler på flanger, der er at finde. Men det er ingen gang det hele. Under de ovenstående findes der forskellige løsninger til, hvordan det bruges. F.eks bruges en trådflanger i situationer, hvor der ikke ønskes svejsning eller hvor det simpelthen ikke er muligt. Det kan være, hvis det er et sart område, hvor der ikke skal meget til. Her vil man så i sådanne tilfælde benytte sig af en trådflanger.

Svejseflanger er så modsat at ovenstående. Det er selvfølgelig, når der anvendes svejsning. Denne metode er oftest og mest brugt, når det kommer til rør. Men som de to førstnævnte eksempler viser, så er der flanger til hver enkelt metoder og flanger. Det er derfor altid muligt at finde en flange, der opfylder kravene til lige netop det, som du har brug for.

Hvilket materiale fås flanger i?

Det er forskelligt, hvad slags materiale dine flanger fås i. De mest brugte materialer er galvaniseret stål eller rustfrit stål. Ligesom med alt andet, så afhænger materialet, der bliver brugt, af hvad det skal bruges til. Galvaniseret stål er bedre til nogle flanger end f.eks. rustfrit stål er. Skal du bruge flanger i forbindelse med din virksomhed og dine produkter, så skal du blot tage fat i en ekspert indenfor flager. Han eller hun kan så vejlede dig helt akkurat til det perfekte produkt, der passer til netop det, som du skal bruge. På den måde er du garanteret et produkt, der passer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her