Det værst tænkelige der kan ske, eller sådan føles det hvert fald i det øjeblik, det sker. Det er, når du mister al din data, som du havde gemt på computeren. Det kan være, at det er arbejdscomputeren, som indeholder vigtige dokumenter, du skulle have brugt til det næste store møde.

Eller måske hovedopgaven på dit speciale skal afleveres om 2 uger og nu vælger din computer at stå af og du har selvfølgelig glemt at gemme det hele på en ekstern harddisk. Det kan også være de mange års feriebilleder af hele familien og børnene der vokser, der er forsvundet, da din computer gik sort.

Hvad gør jeg?

Din redning vil i sådan et tilfælde være datagendannelse – også kaldet dataredning. Med datagendannelse vil en ekspert indenfor området, kunne få dine data, filer og dokumenter gendannet igen ved hjælp af deres data recovery. Det du skal gøre, er derfor at finde et hold eksperter, der kan hjælpe dig med din datagendannelse.

Vælg en ekspert indenfor området

Du har én ny chance for datagendannelsen af alle dine mistede dokumenter eller billeder. Så vil du med god grund have de bedste til det og nogle der er eksperter indenfor området og ved hvad de laver. Det giver dig en garanti og tryghed for dig.

Svarene ændrer sig hele tiden

En klassisk ting som mange dataredning-virksomheder gør forkert og som er med til at give utilfredse kunder, er når der bliver lovet for meget. I starten bliver man lovet en datagendannelse, men som opgaven spidser til og omkostningerne stiger, så ender de med at springe fra opgaven, da det ikke kan betale sig for dem. Det er frustrerende og en dårlig service for dig. Ved den rette virksomhed vil dette ikke ske. Det skyldes blandt andet, at der først og fremmest er blevet lavet en datagendannelses analyse først. Her vil det give dem et indblik i, hvorvidt din data kan reddes.

Sådan vælger du de rigtige

Du ved, at du har fundet eksperter indenfor datagendannelse, når de giver dig en garanti, der hedder, at du intet betaler, hvis problemet ikke kan fikses. Samtidig skal en datagendannelses analyse altid være noget af det første, der bliver gjort og til sidst så ved du, at det er eksperter og de bedste indenfor området, når de har en succesrate på 99%. Så har du fundet eksperter på området, som du trygt kan lade hjælpe dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her