Med flere biler på vejene er det desværre også lig med, at flere og flere biler går i stykker på vejen. Grundene kan være mange, men det er et faktum, at det af og til bliver nødvendigt med hjælp. Ifølge FDM var der i marts 2020 lidt over 3 millioner personbiler indregistreret I Danmark af både busser, lastbiler, campere og varebiler. Over 2,5 millioner af dem var personbiler. Så det er nem hovedregning, at hvis bare en lille procentdel af dem, kører på vejene, så er det altså stadig en del.

Autohjælp til alle

Autohjælp er for mange og har flere ting, som de kan hjælpe dig med. Så ved enten at tegne et abonnement eller bare have en kontakt til en autohjælp, er der flere ting, du kan blive hjulpet med, skulle uheldet være ude – hvad end det er pga. et uheld og eller din bil pludselig bare ikke vil mere.

Hurtig hjælp

Med en autohjælp aftale kan du altid få hurtig hjælp, ligemeget hvor du er. De fleste har en tidsperiode, som de bestræber sig for at ankomme indenfor en bestemt tid. Her plejer en god service at kunne være fremme på omkring 1 time maks, og så kan de enten hjælpe dig på stedet – hvis muligt og ellers hjælpe med transporten på dit værksted.

Hjælper dig videre

Er det ikke muligt at hjælpe bilen videre fra pågældende sted, vil den vejhjælp med god service altid gøre det muligt for dig at komme videre, ved at hjælpe med at transportere dig samt dine passagerer videre.

Frit værkstedsvalg

Er du på roadtrip eller skal du fra den ene ende af Danmark og til fødselsdag i den anden ende, så er det så bøvlet, hvis du halvvejs har brug for et værksted, og skal hele vejen hjem. Her har mange autohjælp aftaler mulighed for værkstedsvalg hele Danmark igen.

Sværbjærgning

Alt efter hvad dit behov er, så kan en løsning med sværbjærgning være en god ting for dig. Her er hjælp til tunge køretøjer i form af f.eks. lastbiler. Det kan være, hvis du er væltet med din lastbil, eller kørt fast, så skal der noget lidt andet autohjælp til, for at kunne løse den slags problemer. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i den hjælp, som de forskellige udbydere udbyder.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her