I Danmark har vi den smukkeste natur. Rundt omkring i det danske lande er vi afgrænset af de fineste skove, der næsten går ind i baghaven på de nærliggende naboer. Det er en af de ting, som vi oftest glemmer at sætte pris på. For hvad gjorde vi egentlig uden den smukke natur? 

Men med den fineste natur fordelt over hele Danmark, er den selvfølgelig også finde tættere på os – i mindre eller større grad. Flere af os har en fin have, som, på den ene eller anden måde, skal plejes. Det kan være i form af blomsterbede, der skal holdes ved lige, hække, der skal klippes, græs, der skal slåes eller træer og buske, der skal klippes ned én gang eller to årligt. Pointen er – naturen er omkring os konstant og den kræver pleje, hvad end den er lille eller stor. I den her artikel kommer vi med forslag til 3 haveredskaber, du bør overveje, hvad end du har et lille eller stort område, der skal vedligeholdes. 

3 haveredskaber du må eje

Stangsav

Det første haveredskab, som virkelig kan gøre en forskel, er en stangsave. Stangsave har det formål at hjælpe med opgaver, der hænger højt. Bland den dog ikke sammen med en hækkeklipper – til trods for et design, der kan minde lidt om. Stangsaven har et lille stykke for enden, som er sav området. Den er helt ideel til dig, der evt. har træer. I stedet for at klatre rundt og risikere noget, så kan denne nå kronerne på dit træ. Skal du højere op, kan det være en ide at tage kontakt til en professionel. 

Hækkeklipper

I Danmark bor vi tæt med vores naboer og for at afskærme samt skabe lidt privathed til os selv, så er hække oftest en del af vores have. Og med en hæk i haven – så er en hækkeklipper alfa omega. De fås både med batteri og ledning, som hver især fungerer optimalt til forskellige behov og projekter. Tykkelsen og højden på din hæk kan være afgørende for, hvorvidt en hækkeklipper med batteri eller ledning er det rette svar for dig. 

Plæneklipper 

Med en have kommer også en plæneklipper. De fleste haver – uanset størrelse – har dermed brug for en slåning i ny og næ. Plæneklippere fås også med eller uden ledning. Du kan faktisk også få en håndplæneklipper, som klipper ved hjælp af energien fra dit skub. Der findes altså haveredskaber, der passer til de fleste havestørrelser. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her